Påskelejr
23. - 25. marts 

Hej med dig!

Hvor er det fedt, at du lige nu er inde på denne side, for det betyder, at du er i gang med at tilmelde dig Påskelejren 2018 på Hemmet Strand i år. Vi er en masse ledere, som glæder os rigtig meget til en weekend fyldt med Jesus og en masse sjov.

Udover de informationer, du har læst på din flyers, så er der nogle ting, du skal vide, inden du møder op på lejren.
- Den 23. marts kl. 19.00 er der mulighed for at komme, finde sig et værelse og få pakket lidt ud. Første programpunkt er kl. 19.30, så hvis du ved, at du har brug for mere end en halv time, så kom lidt før.
- Den 25. marts kl. 16.00 slutter lejren. Der vil ikke være en fælles afslutning, men du og dine forældre er fra dette tidspunkt velkommen til en kop kaffe, mens billeder fra weekenden vil vises.
Lejrens taler er Ola Soppeland.

Husk at medbringe følgende på lejren
- Bibel
- Toilettaske
- Tøj. Vi skal være udenfor og indenfor uanset vejret. Du skal huske et sæt tøj, som må blive meget beskidt.
- Udklædningstøj til festaftenen, hvor temaet er "AROUND THE WORLD”. Vi skal klæde os ud som en masse mennesker uden for Danmark. Om du vil være en skibums fra Norge, en danseglad mexicaner eller en rigmand fra Congo, bestemmer du helt selv. Kun fantasien sætter grænser, og den bedste udklædning kåres.
- 220,- i kontant, som du skal betale, når lejren begynder
- Penge til slikbod og indsamling søndag formiddag
- Du må gerne tage din mobiltelefon med, men den skal blive på værelset.

 

Hilsen alle lederne
Ida Hindbo Kjær,
Rune og Nathalie Bæk Korsgaard,
Victoria Bæk,
Rebekka og Anders Sandberg Ellesen,
Simon og Mirjam Beck Madsen (28831488)

  

Når du har trykket på knappen "Send" bliver din tilmelding sendt til lejrlederen og du vil modtage en kvittering på den mail-adresse som du har angivet i tilmeldingen.